Μετακομίσεις στην Αττική. Μετακομίσεις Οικιών. Μετακομισεις με ανυψώτικο μηχάνημα.

Μετακομίσεις και Μεταφορές | Μετακομίσεις Οικιών | Ανυψώσεις επίπλων

Μετακομίσεις στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα | Μετακομισεις με ανυψώτικο μηχάνημα

Η πολυετής πείρα μας αποτελεί εγγύηση, για την πλήρη συσκευασία και ασφαλή μεταφορά, των οικοσκευών σας. Χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα υλικά, όπως αεροπλάστ, ειδικές θήκες ρούχων, θήκες υαλικών, κιβώτια. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει το αμπαλάζ των επίπλων και των ευαίσθητων αντικειμένων σας, πχ. υαλικών, ηλεκτρικών συσκευών, Η/Υ, πιάνου, πινάκων ζωγραφικής κ.λ.π. έτσι ώστε να προστατευτούν απο τυχόν φθορές κατά την μεταφορά σας.

  • Τεχνική Υποστήριξη
  • Αποσύνδεση-Επανασύνδεση
  • Μεταφορές επαγγελματικών χώρων
  • Ανυψώσεις
  • Εξειδικευμένες υπηρεσίες
  • Δωρεάν εκτίμηση στον χώρο σας αυθημερόν

 

Ανυψωτικά μηχανήματα | Ανυψώσεις επίπλων

Η εταιρία Sprider μεταφορική θα είναι δίπλα σας σε κάθε μετακόμιση με σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα έπιπλων και οικοσκεύων. Ενοικιάζονται τα ανυψωτικά μηχανήματα κάθε παράδοση ή μετακόμιση σε ιδιωτές, εταιρίες, συνεργεία. Τα ανυψωτικά μηχανήματα είναι τελευταίας τεχνολογίας και φτάνουν μέχρι και 10ό όροφο. Τα φορτηγά είναι κλειστού τύπου για την ασφαλή μεταφορά ή μετακόμιση. Η εταιρία διαθέτει γερανό έως 2 τόνους για ανυψώσεις μηχανημάτων, παλέτων, επαγγελματικού εξοπλισμού, οικοδομικών υλικών και τα λοιπά. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση σε μετακόμιση σπιτιού, εταιρίας, επαγγελματικού χώρου. Εποινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε μεταφορά με τα μικρά και μεσαία  φορτοταξί μας όπου εξυπηρετούμε καθημερινά όλο το 24 ωρό κατόπιν συνενόησης. Μεταφέρουμε τα πάντα από οπουδήποτε στην Ελλάδα με προορισμό την Αττική και αντίστροφα.

Αφήστε τα όλα επάνω μας το εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτουμε αναλαμβάνει τα πάντα για εσάς όπως συσκευασία όλα τα έπιπλα και αποσυσκευασία στον καινούριο χώρο σας, αποσύνδεση  και επανασύνδεση ηλεκτρικών συσκεύων κλιματιστικών και φωτιστικών. Συσκευασία μικροαντικείμενων οπως υαλικά, βιβλία, κουζινικά, ρούχα, διακοσμητικά με απόλυτη προσοχή και ευθύνη ταξινομημένα σε χαρτοκιβώτια που αναγράφονται.

Συμβουλές για μετακομίσεις:

Μετακομίσεις και Μεταφορές | Μετακομίσεις Οικιών | Ανυψώσεις επίπλων

Επειδή όλα γίνονται για ένα καλύτερο μέλλον, ξεκινήστε με αισιοδοξία!
Ξεκινάμε με συμβουλές απο την εμπειρία μας ωστε να οργανώσουμε το ξεκαθάρισμα σε ότι δεν θα χρειαστούμε στο καινούριο σπίτι και να κρατήσουμε τα απαραίτητα που θα μας χρειαστούν. Έπειτα κάλουμε έμπειρους ανθρώπους μετακόμισης, όχι μεταφορείς εταιρίων και εμπορευμάτων, για να μαζέψουμε σε κούτες ανά δωμάτιο τα μικρόπράγματα που θα αναγράφονται πάνω στις κούτες, από ποιό δωμάτιο και τι περιέχουν και αν είναι εύθραστο.

 

Ελέγξτε πόσο εύκολο είναι να μεταφερθούν κάποια έπιπλα, αν πρέπει να αποσυναρμολογηθούν για να περάσουν από πόρτες και μπαλκόνια και να συσκευαστούν κατάλληλα για να μην χτυπηθούν κατά τη μεταφορά και φόρτωση. Αφήστε τα παιδιά σε κάποιο συγγενικό πρόσωπο γιατί γλιτώνετε χρόνο και κόπο. Φροντίστε με μας την αποσύνδεση και επανασύνδεση ηλεκτρικών συσκεύων, κλιματιστικών και φωτιστικών καθώς και κουρτινόξυλων ή ράφιων και καθρεπτών. Όταν οι οικοσκευές τοποθετηθούν στο καινούργιο σπίτι στις θέσεις που θα υποδείξετε στο συνεργείο θα μπορείτε να τοποθετήσετε ξανά τα μικροπράγματα και να απολάυσετε το καινούργιο σας σπίτι!!!